En stor hög med bajs!

2009-05-30 - 02:38:07
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (3)
Idag har varit en händelserik dag. Jag var uppe till 02:00 igår och pluggade inför dagens prov. Vid den tiden var jag så trött att jag somnade sittande säkert tio gånger. Borde ha gått och lagt mig efter första :D Men jag klarade då provet i alla fall, om än jag inte kommer att få MVG. Jag ska sluta ha så höga krav på mig, huvudsaken är ju att jag klarar av det jag tar mig för!

När provet var klart, åkte jag en snabbis med Lillasyster för att kika lite på ÖoB och DollarStore. Och som jag gissade, hittade jag något på båda ställena ;D Men mest nyttogrejor, som en jättefin vattenkanna, såjord, lecakulor och sålådor. Imorgon ska jag så lite frön, och börja driva upp plantor i mitt lilla växthus! Jag vet att jag är sent ute, så vi får se hur det går!

Jag gick en stärkande promenad med min älskade hund. Han gör mig så glad, jag skrattar så mycket när jag är med honom. Han gör så många roliga saker!

Zlatan skäller i frustation över en pinne!  Posarn! :]

Här hade han fått syn på en pinne i vattnet. Han sprang fram och tillbaka, traskade en bit i vattnet... I frustrationen provade han att skälla loss det. Det fungerade INTE :D Sen provade han att bara vara söt. Men pinnen hoppade inte upp på bryggan självmant ändå... Sen var det dags för dagens grönsaksmål. Behöver jag tillägga att det blåste som sjutton ute?!

Kossan Mu ska beta igen! 

När jag kom hem vilade jag ögonen en stund på lite bloggar. Tuss ringde och frågade om jag ville följa med att äta på Tre Kronor. Jag hakade på!

Middag med Tuss!
Mmm! Gott med Biotallrik!

När jag kom hem gav jag Zlatan mat. Sen somnade jag i Biabädden, och vaknade när André kom hem. Ja, jag var trött! Ikväll har vi slappat och sett på tv. "Talang" var faktiskt kul att se, för att inte tala om "Berg flyttar in"! Efter nyheterna gick jag ut på kvällsrundan med Zlatan. När vi går ner mot vattnet, känner jag plötsligt en somrig doft. HÄGG! Häggen blommar ju, och doftar så gott!

Häggblom! Zlatan vid häggen Häggblom!
Zlatan fick ställa upp och posera!

Sen hinner jag bara gå en stund, så upptäcker jag en stor hög med bajs. den ligger inte ens en halvmeter från grusvägen. Jag tycker att är så äckligt, och jag  f ö r s t å r  inte hur man kan vara så oansvarig och fräck, så man inte plockar upp efter hunden!!! >:0| Det är ju inte direkt jobbigt..?! Sen är det en hundägares ansvar!

BAJS!

Det var i alla fall en störtskön promenad, vi var ute nästan en timme. Delar med mig av några vackra bilder från Norrbotten och Piteälven!

Vy över Piteälven Vy över Piteälven Vy över Piteälven

Efter vägen stötte vi på herr Igelkott. Zlatan var uppenbart intresserad. Men ganska mycket på avstånd. Jag tror han tycker att de luktar väldigt  skumt, för han luktar aldrig närmare än ca 20-30 cm. Vilket jag tycker är bra, så han inte stör dessa djur i onödan eller själv får en tagg i nyllet. Men vår taggige vän verkade inte alls ha några planer att lyfta på hatten och hälsa... Kanske inte på konstigt!?

Herr Igelkott vill inte ha sällskap
 Zlatan ser lite fundersamt på herr Igelkott! :D Nyfiken i en strut!

Ikväll har jag läst nästan hela bloggen "Ett djupt sår". Det är en fruktansvärd blogg, där man får följa en ensamstående mamma och hennes två barn, i deras kamp att återvända till livet efter att pappan förbrutit sig sexuellt på den lilla flickan. Verkligen läsvärt, dock stor risk för illamående och tårar. Man känner med dem allihopa! Sen kan man be en stilla bön för att alla dessa hemska människor, som tillför andra så stor skada, att de får sig var sitt nackskott efter de suttit av sitt straff!!!

Nu ska jag sova!

- the one and only!

Ett moget beslut

2009-05-28 - 15:35:20
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (2)

Idag har hon minsann tagit ett moget beslut! Hon är alltså jag. Jag var SÅ sötsugen när jag kom hem från jobbet, vrålsugen på en glass eller något annat sliskigt. Och glass, det vet jag dessutom att vi har i frysen, så det minskade inte suget direkt! Men, jag hade minsann varit förutseende för att tillfällen som dessa skulle inträffa, jag kände av det redan på jobbet. Så på vägen hem köpte jag frukt - både banan och satsumas. Så jag vräkte i mig en citrusfrukt, hällde upp ett glas med havredryck. SWOSCH, så försvann suget, och jag känner mig stolt! :]

Som det har blåst idag, och i natt framför allt! Jag vaknade flera gånger av att jag hörde hur dessa friska vindar nästan lyfte taket. För att inte tala om hur det knakat i väggarna!

Har jobbat förmiddag på YouCall idag. När jag tog rast, gick jag en prommis med Zlurren. Han sprang lös och luktade här och skvätte där. Ungefär lika upptagen som när André läser tidningen på morgonen eller sitter vid datorn. Vi gick i skogen och senare ner till vattnet.


 Zlatan ser väl lite tveksam ut -  För ovanlighetens skull hittade han en pinne, som var sådär speciell och god att gnaga på Vackra hund!


Jag missade Greys Anatomy igår. SKIT! Jag trodde att det skulle vara idag. Jaja, jag får väl se reprisen söndag istället! Nu ska jag ta tag i det sista gällande pluggandet. Har prov imorgon, håll tummarna!

- the one and only!


Gårdagens och dagens rabalder!

2009-05-27 - 17:34:34
Kategori: Zlatan - Synpunkter? (2)

Igår var jag ledig, precis som idag. När jag vaknade ser jag att Zlatan haltar. Och inte lite heller! Han ser ut som en gammal gubbe, när han lunkar framåt. Stackarn, han halkade nog till på någon av stenarna på stugan igår. Jag bestämde mig för en lång lugn promenad, så han fick bli riktigt varm i musklerna. Vi var ute runt en timme och gick längs Stranspromenaden. Det var fint väder, ganska varmt och så lös solen. Livet är underbart!


Söta blommor under bänken
 Bänk längs med Strandpromenaden Det börjar kännas som sommar!
Det är så otroligt mysigt när sommaren börjar visa sig!


När vi börjar närma oss vattnet rusar Zlatan direkt dit för att ta sig en titt i det blå. Förstår inte riktigt varför han har blivit så faschinerad av vatten helt plötsligt. Det började samma dag som han hade fått laserbehandling och akupunktur, fast på kvällen... Helfestligt är det i alla fall! :]


Zlatan har, sen akupunkturen, fått en förkärlek till vatten!
Man skulle kunna tro att det är en ko jag har :D Han är kanske ute efter att äta av hela kostcirkeln!? :] Smask, smask!


När vi kom hem slappade vi en stund och efter många om och men drog jag igång med mina historiastuder igen. Jag är minsann trög i starten men när jag väl börjat har jag svårt att slita mig! Men en rast behöver man ju då och då, och då passade jag på att ta den tillsammans med herr Päls! Utanför Kullenskolan hittade han en ursmaskig pinne, som han hade svårt att slita sig från! :D


Zlatan tar igen sig en stund
 Just ja, det låg visst en pinne mellan tassarna! Gnag, gnag, gnag!


Igår gick vår IKEA-beställning igenom, efter att vi skickat in underskrifterna med godkännande gällande bänkskivan. Jag ser hur flytten närmar sig med stormsteg - både med spänning och oro. Spänningen är ju inte så svår att förstå, men oron ligger i allt packande. Vi har inte riktigt kommit igång, och jag tänker inte börja med det innan jag gjort klart provet för första momenten i historian (som är på fredag). Nåja, man ska inte gruva sig i onödan, lådorna packar sig knappast automatiskt bara för det!

Idag har det varit tråkigt väder, det har regnat mer eller mindre och varit gråmulet hela dagen. Vi tog oss en ordentlig morgonpromenad, för att Zlatan skulle få komma igång i kroppen. Han haltar fortfarande, men jag tycker inte han verkar vara lika spänd i senan som igår. Hoppas det blir bättre till imorgon!


Filosofikern!

Men det har i alla fall varit en perfekt dag för plugg! När jag pausade gick jag och Zlatan till skogen. Där traskade han runt, skvätte lite här och var och så fick han leta pinne. Det gillade han! :]

Lägg undan den där kameran nu, va! Vackert grönt i Kullenskogen! Det är SÅ roligt i skogen! :]
Skogsmulle!

Nu ska jag äta middag, pasta med spenat, och sedan ska jag fortsätta med denna eviga historia. Jag ser fram emot fredag när jag skrivit provet klart! I skrivande stund vågar solen kika fram ur sitt gömställe. Hoppas den håller i sig till kvällspromenaden. I så fall blir det en lååång sådan!

- the one and only!

Hundjakt, dop och kalas

2009-05-26 - 02:08:21
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
När jag kom hem från jobbet igår morse, vid 06:45, såg jag två hundar springa lösa. Jag var vråltrött, men jag kunde inte bara lämna dem. Det syntes att de hade smitit, eftersom de hade repstumpar i olika längder runt halsen. Efter många om och men fick jag äntligen tag i ägaren och innan han kunde komma och hämta dem satte jag in dem i vår bil. Jag var rent anfådd efter allt hundjagande! Efter en kort men skön dusch, låg i sängen strax efter halv åtta.

Lite drygt en timme senare var det dags att kliva upp igen, vi skulle på dop i Skellefteå. Det var Andrés morbror som skulle döpas. Detta var första gången jag var med  om ett vuxendop! :] Efter dopet blev vi bjudna på fika, mat och så fika igen. Vi rullade nästan hem, men gott var det!

Här döps Rune!
Rune är den som är helt under vatten!

På hemvägen hämtade vi Zlatan hos mamma och pappa. Han fick inte följa med till Skellefteå, det var nog bättre för honom att stanna hemma. Han var i alla fall glad att se oss. När vi kom hem gick vi över till Harry, som hade sin första födelsedag igår! GRATTIS, GRATTIS till HARRY på 1-ÅRSDAGEN!

GRATTIS HARRY!

Idag har jag och André pratat med IKEA Handla Hemma! Vi har meddelat dem våra ändringar, och det blev faktiskt billigare (hur ofta händer det? Kors i taket!)! :D Hon som vi pratade med på telefon var MYCKET duktigare en fröken Obrydd IKEA i Haparanda! Under kvällen har vi varit ut en sväng på stugan och surrat med Antes päron, Zlatan har badat! Det är helt galet, han har fått dille på att bada! Men efter bad löser han så otroligt mycket hår. Han var alldeles fuktig i pälsen när vi kom hem, så jag har borstat och fönat honom. Han blir så fluffig och fin, och snacka om att jag fick bort mycket ull!

Hårboll!

Nu har jag varit uppe alldeles för länge. Jag ska slänga mig i duschen och sedan är det bums i säng! SOV GOTT!


- the one and only!

Trampade rätt i en myrstack!

2009-05-23 - 13:37:26
Kategori: Zlatan - Synpunkter? (0)

Det går riktigt bra, de få dagar det behövs, att ha med Zlatan till jobbet. Han ligger och filosoferar i kofferten, och kikar på förbipasserande. Han hoppar villigt in i bilen igen, efter varje rastningstillfälle. Dock syns det verkligen att han njuter av rasterna, han hoppar runt och studsar och tar varje chans han får att gnaga på en och annan pinne.


Zlatan tuggar på en pinne!


När vi kom hem i onsdags, och gick vår sedvanliga promenad, gjorde han något jag inte sett honom göra tidigare. Medan han smakade på de saftiga grässtråna(?) vid dikeskanten, trampade han rätt i en myrstack - och stannade där! Jag passade på att knäppa en bild, och han stod kvar. När han gick därifrån syntes först ingenting på honom. Men efter en stund började han sprätta med tassarna och det hela slutade med att jag fick borsta bort alla pissmyrorna från honom. Snacka om hängivna små myrsoldater, det var säkert 50 myror som pliktenligt hoppat på inkräktaren!


Zlatan trampar i en myrstack!


Nåja, promenaden fortsatte och jag fick några riktigt läckra bilder längs med Strandpromenaden.


  


I torsdags vaknade jag av att Vickan ringde, vid 10:30. Vi surrade på en stund och hon tipsade mig om att gå ut medan vädret fortfarande tillät. Det verkade vara några tunga moln på väg in. Dessa moln kom inte, men det var skönt i alla fall med en långpromenad med herr Päls! Vi var ute i 1½ timme, och sedan slappade vi bara i soffan en stund innan jag drog igång med mina historiastudier.


Zlatan längs Strandpromenaden


På kvällen åkte vi med Per och Linda till Golden Dragon och åt en sen middag där. Jag valde något så ovanligt som stekt anka, vilket var en ny spännande upplevelse. Efter betalningen (som blev mer än jag trodde) åkte vi en sväng förbi vårt nya hus innan vi drog iväg till Per och Emma. Nu är det inte länge tills deras bebbe föds! Emma är beräknad till fredag nästa vecka. Vi satt och surrade, och trots att vi bara skulle dit en snabbis, stannade vi i dryga två timmar. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! :]


Igår jobbade jag på DHL, heldag. När jag kom hem hade André förberett grillen - det blev pepperstek! MUMS! På kvällen drog vi till mamma och pappa, surrade en stund och diskuterade köket. Vi har kommit fram till att vi måste göra en ändring i köksön.. Drygt, nu blir det ännu dyrare.. Well well! Det är bara att betala och se glad ut. Eller.. Det räcker faktiskt med att bara betala!


Pepparstek!


Idag har jag jobbat på YouCall på förmiddagen. Är hos min bror i Luleå nu, ska sova en stund innan jag drar iväg till SSAB och jobbar natt där.

- the one and only!


Akupunktur och dansavslutning!

2009-05-20 - 15:43:07
Kategori: Familjen - Synpunkter? (1)

Trädgården blev jättefin. Jag har dock inte plockat upp löven/riset, så de ligger i små fina högar på baksidan. Ska köpa papperssäckar och slänga det i en sån!


I måndags var vi förbi Johan och Jenny, som hade fått hem sin golden retriever-valp idag. Nova heter hon och är SUPERSÖT! Hon rultade omkring ute på gräset i sin valplurviga kostym. Jag visste att hon skulle vara liten, men inte SÅ liten! :D


Igår vaknade jag av att My ringde. Jag skulle ringa och väcka henne vid 08:00, men mina ögonlock var så otroligt tunga just vid den tiden, så när My ringde hade klockan hunnit bli 10:00. Jag medger dock att det var skönt med sovmorgon. Hur som helst, vi bestämde att vi skulle träffas på Grisberget för en promenad, och så blev det! Zlatan fick hälsa på hästarna, han var så himla nyfiken men ändå lite rädd. Han såg ut som en liten valp i blicken! :D Sen gick vi ett varv runt den längsta slingan, på en mil. Det kändes riktigt bra!


Hej kompis! Sniff, sniff! Artist (?) & Zlatan verkar gilla varandra!
Posarn!

eftermiddagen hade lillasyster Lina bokat in mig att fixa hennes hår. Hon skulle på avslutningsuppvisning med dansen och de skulle allihopa ha en risig frilla. Hon blev trollsöt! Under föreställningen var de SÅ duktiga!


Frisyren före.. .. under.. .. under.. .. och efter! :]

Älskade trollunge! :]

Lina och hennes gäng Pärlan efter föreställningen! Lina och gänget

Medan jag ordnade Linas hår, ringde en Ingemar Granberg. Han jobbar med akupunktur på hästar, och hade lovat att titta på Zlatan, om han hade tid över. Och det hade han. När han hade varit hos oss i ca 1½ minut sa han, utan att jag hade sagt var han hade ont: "Det ser ut som att han har problem med sitt högra bakben". Jag blev häpen, hur kunde han se det så snabbt?! Han var hos oss i nästan två timmar och behandlade Zlatan med både infravärme och nålar. Det var verkligen ett intressant besök, och jag blev förvånad över hu snabbt Zlatan reagerade. Ingemar talade om precis vad som skulle hända och hur Zlatan skulle bete sig, och mycket riktigt gjorde han allt som han sagt. I slutet var han supertrött och somnade nästan i min famn. Gullgubben min, jag hoppas det känns bättre för honom snart!

Nålarna sitter i ländryggen Nålarna

Efter dansen åkte jag och André ner till hans föräldrars stuga. Det var i princip vindstilla och Zlatan tog sig friheten att traska omkring i vattnet. Och han gick ut LÅNGT. Det såg ut som han fiskade, för han körde ner tassarna i vattnet, som en katt, och vispade runt! :]

Zlatan

Nu ska jag ta tag i mitt historialäsande!


- the one and only!

Långledigt!

2009-05-18 - 14:10:42
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
Ytterligare ett veckoslut att lägga till handligarna. Vilken underbart skön helg det har varit!
 
SingStar - High School Musical - var en succé för min lilla pärla. Vi sjöng och vi sjöng!
 
Fredagkväll gick vi förbi Per och Linda. Men det var bara Per, Jens och Kajsa som var där, Linda och Harry kom hem lite senare. I väntan på dem passade vi på att grilla hamburgare över öppen eld. MUMS! Jag och Linda åkte en sväng in till stan och handlade korv och annat gott. När vi kom tillbaka hade Hanna också anslutit. Vi satt ute hela kvällen, surrade och grillade korv, och trots blåsten var det rätt så mysigt.

Zlatan tittar med sina bedjande ögon :D Grillad ostkorv! André kämpar med förpackningen

Lördagmorgon var vi uppe med tuppen. Nästan i alla fall. 08:15 rullade vi hemifrån, först till lillebror för att dumpa av Zlatan, och sedan vidare mot IKEA. ÄNTLIGEN! Vi hängde nästan på låset, vi var där 10:10. Men vi var INTE ensamma. Det var visst fler än vi som planerat ett besök denna dag. Vi pratade med en rådgivare gällande köket, köpte en ny servis, lite handdukar, tekulor, värmeljus och lite annat smått och gott. Hade det inte varit för att André hade agerat bromskloss, hade jag shoppat loss ännu mer! :]
 
Riktig IKEA-mat!

På kvällen hade vi ingenting inplanerat. Vi åkte förbi Tuss och Micke, och såg Eurovision Song Contest med dem. Eller såg och såg, vi surrade, drack Trocadero, hånade Sveriges bidrag och hyllade Norges bidrag. Sicken söt fjällgosse som framförde deras bidrag, jag hejade på honom! Tuss bjöd på en hel burk med tassesalva till Zlatans torra trampdynor. De blev då så fina och mjuka!

Lilla Siri sover sött!

Igår var en slapp dag, jag tog mig inte ut förrän vid 13. Men med besked, jag drog på mig träningsskorna och tog mig en löparrunda med Zlatan. Det var så varmt och skönt ute, något fläktande. Sedan drog vi till Johan och Jenny, Johan fyllde år! Grattis, grattis! Det bjöds på gott fika och en magnifikt god smörgåstårta!
 
Efter vår sista föreningsstämma med Brf Kullen, gick vi förbi Per och Linda en snabbis för att sedan gå hem och göra kväll. Jag fixade och donade, tvättade och plockade undan. Vi kollade även på offerten från IKEA, vilket kom som en spottloska i fejan. Nåja, det är ju en engångsutgift.
 
Har varit och jobbat på YouCall idag. Nu ska jag ut med herr Zlusk och påta lite i trädgården!

Vackra hund!
Zlatan under min fikarast idag!

- the one and only!

Detta har hänt..

2009-05-15 - 12:34:34
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (2)
I söndags var jag uppe alldeles för länge, jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Detta ledde till att jag stupade i soffan stax efter 20:00 måndagen, så den dagen hände ingenting särskilt.

I tisdag efter jobbet åkte jag hem och käkade. Efter att Zlatan fått i sig mat, lämnade vi honom i matsmältningens dimma för att åka till Hummerstigen och mäta lite. Där stannade vi närmare 1½ timme. På hemvägen hälsade vi på Johan och Jenny en sväng. Fick se bilder på den lilla Goldenvalpen som kommer till veckan :] Innan vi åkte hem för kvällen, stannade vi förbi hos mamma och pappa och surrade en stund.

Gullet på jorden!

Onsdag var jag på YouCall på förmiddagen och DHL på eftermiddagen. Eftersom André gick på sitt skift, var jag tvungen att ha med mig Zlatan i bilen, vilket går alldeles utmärkt. Vi passade på att överlämna "TACK-presenten" till Niclas, som tog hand om Zlatan över påsken, vilket var grymt uppskattat av oss. Bättre sent än aldrig!

Igår efter jobbet kom de nya ägarna och överlämnade handpenningen. TJOHO! Sedan kom morfar förbi på middag. Jag bjöd på kycklingfiléer i Alpnaeringens tecken. När vi ätit klart kom mina bröder förbi, och efter ytterligare en stund anslöt även mamma, pappa och Lina! SÅ mysigt! Vi visade lite bilder på huset, och självklart ritningen på det nya köket. När de åkte hem, vid 21:30, gick vi över till Per och Linda, som satt ute och grillade vid deras nya eldstad. Där blev vi fram till efter 23. Jag har fått mersmak - en eldstad vill jag också ha!

Idag har jag sovit. Länge. Gick ut med Zlatan och passade på att ringa min vän Lina, som fyller 25 år idag - GRATTIS! :] Nu sitter jag och äter frunch. Om en stund ska jag hämta lillsyrran. Vi ska spela "Singstar - High School Musical 3", fast det vet hon inte om ännu! Jag har inte alls talat om för henne att jag köpt det. Gissa en som kommer bli överlycklig! :D


Dagens frunch

Nu ska jag kila!

- the one and only!

Vi är mellan två hus...

2009-05-10 - 22:13:39
Kategori: Hus, renovering & inköp - Synpunkter? (2)
... kan man uttrycka sig så? :]
 
I morse hade vi de nya ägarna av vårt hus på besök, samt bovärden. Det var dags för ett antal underskrifter. Nu är alla papper påskrivna - överlåtelsen och kontraktet. Till veckan drar vi till IKEA för att få lite inspiration, troligen köpa något plotter (det är ju omöjligt att åka till IKEA utan att handla) och för att få hjälp med finslipningen av vårt nya kök. Det är egentligen klart, men innan vi skickar in beställningen vill vi prata och få tips & råd av en expert på området. På väg hem från jobbet, åkte jag förbi nyhuset, och kikade lite. Jag har ju inte varit förbi på flera veckor. Idag var första gången jag såg det utan snö överallt. Giiih, det pirrar i hela kroppen. Jag lääängtar tills vi får dra igång med all renovering och allt pyssel. Ska bli så himla skoj!

Körsbärsblom (?)

Men är det verkligen bra att längta efter sånt som komma skall? Det man väntar kommer ju i sinom tid, och varken fortare eller långsammare om man längtar eller inte. Jag tror jag ska sluta längta och istället leva i nuet. Annars kanske jag missar något spännande på vägen! Just därför ska jag njuta av det lilla som är kvar av den här dagen, och mysa på med lite snarra och VM-finalen i hockey i väntan på att min prins och min lurvige springare ska komma hem. Jag hoppas det blir förlängning! :]

- the one and only!

Hem LJUVA hem!

2009-05-10 - 00:48:51
Kategori: Resor - Synpunkter? (1)
Jag är äntligen hemma efter en tripp till Norrköping och Stockholm. Det finns mycket att skriva om det, men jag har varken tid eller ork till annat än en kort sammanfattning:
 
Till Norrköping kom jag i fredags förra veckan, för att hälsa på min kära vän Lina. Där stannade jag hela helgen. Det var varmt och skönt, säkert närmare 20°C, vi var ute hela dagarna och jag lyckades till och med bränna mig. Detta är dock inte någon större bedrift, eftersom jag är naturligt likblek. Nåväl, vi åt gott, tog det lugnt och umgicks med några andra Norrköpare. Åh, vad jag önskade att jag kunde stanna längre...

Mjukglass med jordgubbstopping! Fred & Lina i det gröna! Linas katt Alice!

 ...men plikten kallade. I söndags drog jag vidare till Stockholm, för att genomföra Väktarutbildning 2. Jag checkade in på hotell Park Inn i Solna och där bodde jag fram till igår. Utbildningsplatsen var BYA Väktarskolan i Kista. Måndag till torsdag hade vi utbildning i bevakningsjuridik, bevakningstjänst, droger, självskydd, mm. På fredagen fick vi en timmes sovmorgon, hade en kort genomgång och sedan prov. Alla kursdeltagare klarade det - nu är jag en fullfjädrad väktare, ända ut i fingerspetsarna! Efter en lång vecka i storstan, längtade jag hem efter alla de mina. Och SOM det var skönt att komma hem! 

BYA Väktarskolan

Men att jag kommit hem betyder inte att det blir lugna gatan. Nu har vi dragit igång på riktigt med "göra-om-planer" till vårt nya hus. Vi ritar och skissar på kök, beräknar och diskuterar... Snart drar vi upp till IKEA!

Imorgon kommer våra husköpare för att skriva kontrakt. Nu känns allting så definitivt - oj oj, vad jag längtar till slutet av juni!

- the one and only!

RSS 2.0