Babymassage

2011-02-15 - 18:32:40
Kategori: Edward
En positiv sak i och med att föräldraträffarna hålls i Familjens Hus, är alla aktiviteter som anordnas där. När de informerade om babymassage, anmälde jag mig på en gång. Kursen är uppdelad på fyra tillfällen, och torsdag 1 februari drog det igång.


Alla från föräldragruppen är där, vilket känns kul eftersom vi får större chans att växa som grupp. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att ses, även när BVC lutar anordna träffar. Vi gick först igenom hur man masserar benen, vilket är den del på kroppen man alltid ska börja med. Det var jätteroligt att se hur de allra flesta barnen verkade gilla det. Har provat på det några gånger hemma, och han slappnar av mer och mer för varje gång.

I torsdags var andra tillfället. Då gick vi igenom magen, magknip och bröstkorg. De blir väldigt trötta av att få massage och för att barnen skulle orka med hela passet, gjordes ett undantag från regeln att alltid börja med benen. Vad som var anmärkningsvärt var att alla viftade med armar och ben betydligt mindre när vi masserade benen igen. Förmodligen för att de kände igen rörelserna. Barn är ju fantastiska! ♥


Edward just innan sitt första massagepass


Synpunkter:

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0