Namnkalas för hela slanten

2011-04-17 - 21:09:00
Kategori: Edward
Puh, pust och stånk! Jag är SÅ slut, vi är slut allihopa!! Efter en dag full av fix och trix, servering, fotografering, stök och bök är dagen äntligen (om man får säga så?) till ända!

Men vi är glada, allihop. Dagen blev jättelyckad, hade inte kunnat bli bättre och vi har fått ett minne för livet. Vi har fått stor hjälp av våra vänner från Östersund, som hjälpt oss med att ställa iordning, planera, förbereda... Tror knappast att vi kan ha någon sån här tillställning utan deras hjälp! :] Får heller inte glömma mamma, som hjälpt till med bakning och planering. Emma och hennes kusin Josefine, som sjöng och spelade så fint för vår prins. Edwards livsledsagare Sofia, som läste dikten så fint och satte på honom hatten - och därmed satte pricken över i:et på ceremonin. Pappa, som var vår konfrencier och rodde det hela i land! Och alla andra som hjälpt till på olika sätt och gjort denna dag helt underbar!


Dagens huvudpersonDenna bild är en av få som jag själv lyckades knäppa. Det har inte funnit mer tid, helt enkelt. Bättre bilder kommer senare. Vi hade nämligen hyrt in duktiga Louise som privatfotograf. Vi väntar med spänning och stupar i säng under tiden.

God natt!

Synpunkter:

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0