Bortbjudna på finmiddag

2011-07-16 - 13:39:00
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
När jag åkte hem från jobbet igår, svängde jag bara förbi hemma och hämtade resten av familjen. Vi var nämligen bortbjudna på middag hos Anna, Simon och lille Hugo. Och det var minsann ingen dussinmiddag vi fick, det var riktigt lyxigt dukat. Och vilken smaksensation sen. Jag blev helimpad, och André med!




Den fina dukningen


Våra godingar lekte så lugnt och stilla - med bl a ett tandborstfodral


Efterrätten



Det blev en lång och trevlig kväll i goda vänners sällskap. Till och med Zlatan fick komma sig in och hälsa på värdparet. Vi åkte hem mätta och belåtna, med ett leende på läpparna...

Familjen Knäppgök!

2011-07-05 - 18:03:00
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
Lina fick ett par riktigt snygga bilder på oss idag:

 
Man ska ju inte döma hunden efter håren.. Men ibland kanske det är befogat..?



Lina lyckades faktiskt med en del bra bilder också. Här fick hon en fin bild på herr Päls. Han är så sjukligt söt när han har tungan ute, inte sant?


Mysvovve


Bröllopsfrippa

2011-07-05 - 00:46:00
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
En av mina bästa vänner ska gifta sig, och jag är en av tärnorna. Vi är tre stycken totalt. Ikväll övade vi på frisyrerna som vi skulle ha. Fast "vi" kanske var att ta i. Det var faktiskt Jonna som gjorde det mesta. Hon är en riktig klippa på det! Till och med JAG fick en frippa med fyllning :]


Snälla, försök att inte fokusera på min hårbotten utan på själva frisyren. Vill ni hellre fokusera på hårbotten, så föreslår jag att ni gör det på Edwards huvud!



Nu var detta ett utkast, bara snabbt uppsatt för att få en fingervisning på hur vi ska ha. Jag känner mig skitnöjd!

Gott (och sådär mysigt kladdigt) med gröt

2011-07-03 - 15:32:00
Kategori: Edward - Synpunkter? (0)
Vårt älskade lille son har börjat äta sin gröt själv. Det kanske i och för sig är en överdrift. Men låter oss inte alltid mata honom heller. När han är på det humöret - vilket han oftast är - brukar det sluta såhär:


Mysigt att känna grötkladd mellan fingrarna



Mammas lille gófis!

Diverse inköp

2011-07-02 - 22:51:00
Kategori: Fritid & Nöjen - Synpunkter? (0)
Jag lagar barnmat. Ibland. Mestadels för att det är roligt, men även för att jag tycker det känns viktigt att veta vad som finns i. Dessutom tar det inte särskilt lång tid. Är dock inte hysteriskt noga med detta. Hinner jag inte laga egen åt honom så får han köpesmat, det är det ju ingen större katastrof. Men här är i alla fall gårdagens skörd:



Har varit till veterinären en sväng, för ett par dagar sedan. Förutom en schysst räkning där (tack och lov för försäkringen, den har betalat sig många gånger om) fick jag mindre billiga recept också. Återigen en förstorad prostata innebär en ny kur av prostataförminskande, samt lite annat kraffs. Fick även en rekommendation om kastrering, eftersom problemet är återkommande. Däremot väntar vi till hösten med den operationen, för att undvika en infektion. Operationen skulle gå på försäkringen också, tack vare att det är en rekommendation. Sweet! Hoppas han blir pigg och kry i en rasker fart!



Har även hunnit med en sväng till kyrkmarknaden. Det var jag, Sofia och Edward som traskade/rullade runt som osaliga andar ett par timmar. Jag är glad att jag lämnade Zlatan hemmavid, värmen var nämligen ett faktum! Både jag och Sofia köpte dessa teer:



Ska bli spännande att prova, de ser extra goda ut...

RSS 2.0