13 september - v.30(29+0)

2010-09-13 - 21:17:59
Kategori: ♥ Bebis ♥
Idag går vi in i v.30 och det är 76 dagar kvar tills vår bebis kommer till oss!

Dag 204 av 208
76 dagar kvar till beräknad förlossning
(Bilden är lånad från Familjeliv.se)


Veckan som varit har vi känt bebisens hickningar för första gången. Eller, vi antar att det är det - regelbundna ryckningar som känns betydligt mindre än en spark. André har även lagt örat mot magen för att höra om han hörde hjärtat, men det gjorde han inte. Däremot fick han sig en spark i nyllet. Så går det! :]

Nu har rörelserna börjat kännas nästan obehagliga. Bebisen liksom krälar runt där inne och det är inte alltid så mysigt. Har flera gånger dragit efter andan då den fått för sig den typen av aktivitet. Men hur än det är så gör det mig så lycklig i hjärtat, varje gång som h♥n gör sig påmind!

I fredags vaknade jag av att det killade till under revbenet. Jag fattade först ingenting, men så kom det igen. Då tryckte jag tillbaka lite försiktigt och då slutade killandet. Vilken liten rackare, väcka sin ömma moder på det viset. Jag lovar att det var bland de bästa sätten att vakna på!

v.30(29+0)
v.30(29+0)


Om barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata. (Texten är lånad från Familjeliv.se)


Kram från Sassa

Synpunkter:
Louise

tack så mycket :)

2010-09-13 @ 21:25:43
URL: http://livetmedlevi.blogg.se/
therese

Heej =) Å vilka fina bilder från fjällen =)) Duktig du är som klarar en sådan vandring å vara gravid =)



tack :D VIll gärna jobba med detta, men det är en annan sak å plugga till det hehe =))

Men som sagt bara man kommer in i det så går det nog bra för det är sjuuukt intressant =))



Sköt om dig å väntar med spänning på dagen d :D

2010-09-16 @ 19:21:23
URL: http://oestroem.blogspot.com

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0