Semester - Slottsbesök, Århus & kossor!

2009-09-13 - 23:36:08
Kategori: Resor
Måndag 3 augusti. Vi bestämde oss för att åka ner mot Århus. På vägen stannade vi till vid Rosenholms Slott i Hornslet. Där stannade vi ett tag, spankulerade runt i någon timme i det flera hundra år gamla slottet. Det var urläckert!

Rosenholms slott!
Rosenholm i HornsletDet fanns bl a skolbänkar innanför borgmurarna. Lina undervisar :DSängplats bredvid rummet med skolbänkarna. Kanske lärarinnans säng?Rosa rosor i fönstret
Dass med roligt budskapHahaha!Gamla köksprylarJag & Lina inne i slottet
Jag & Lina inne i slottet


Sedan drog vi ner till Århus. Där passade vi på att äta lunch på en många utomhusrestauranger. Restaurangägaren måste ha gillat hundar, för Zlatan fick sig en bit lammkotlett medan vi väntade på att vår mat skulle bli klar:

Zlatan får en lammkotlett av restaurangägaren! :]
Zlatan äter lammkotlett

André & jag
André & jag


Sista stoppet blev i Kalö och en gammal borgruin. Den var uppe på en höjd, omringad av vatten. Vi traskade runt och kikade en stund. Runtomkring var betande ungkossor. På vägen upp till borgen var de en bra bit bort, men när vi skulle gå tillbaka hade de förflyttat sig till gångstigen. De blev ganska nyfikna på Zlatan!

Ruinen i Kalö
InfoLinapinaAndré, Zlatan & jagEn något suspekt blick från Zlatan
Betande ungkossorEn gammal ek(?)
KossorKossan slickade på Zlatan :D

So long! :]

- the one and only!

Synpunkter:
Torsten

Hallå där!!! Äntligen är ni tillbaka! Vilken härlig semester ni fick och vilka fina bilder du tagit! Härlgt att ni äntligen har kunnat flytta in, då måste vi ju snart komma förbi...;)

Ha det gott så länge!

Kramar från oss!

2009-09-15 @ 07:16:51
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Linda

åh, så spännande!!

måste verkligen ta oss en tur förbi er snart! men vi vill ju inte komma och störa er i alla era projekt! men nu när du sagt att vi är välkomna får du skylla dig själv ;) vi saknar er!

kram!!

2009-09-16 @ 19:45:02
URL: http://lindta.blogg.se/
Therese

Ang tatueringen: TACK! :) Ang bör att göra listan: nej, hann tyvärr inte med allt ;) hehe. Nu ska jag sova, för imorgon blir det att stiga upp tidigt! Syns nog imorgon. Godnatt ;D

2009-09-16 @ 22:04:06
URL: http://tohlund.blogg.se/

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0