Resumé: Söndag

2009-07-08 - 02:17:10
Kategori: Hus, renovering & inköp
Det har gått ett par dagar nu. Renovering och jobb har avlöst varandra, därmed uppehållet i bloggandet. Här kommer en snabb resumé:

I söndags jobbade jag förmiddag, och när jag slutade, klockan 13, åkte vi direkt (förutom att vi åkte en sväng till Tenor för att gratta Linda, men det var ingen som öppnade) till Hummer. Där var Andrés pappa redan i full gång med att riva väggar. Snacka om att vi har det lyxigt, det är inte många som får den sortens hjälp :] Vi rev samtliga väggar som skulle ner.



Väggen in till köket har sett sin sista gryning! Zlatan var såklart med! Borta!
Rörpluggning - nu kan vi bajsa! :] Väggen mellan kök och vardagsrum rök också...
Tigersågen kom väl till pass! Sakta men säkert... Jag städar ihop det sista av väggarna!Söndagens resultat: inga väggar kvar!
Rätt tomt nu! :D


Räknade också igenom IKEA-leveransen. Det var en mycket prylar och det tog runt 1½ timme att checka av allt. Men det var det värt, för det saknades en jäkla massa prylar. Bland annat 3 väggskåpstommar, 5 bänkskåpstommar och 6 paket golv. Och det var bara några av grejorna. Måste ringa och meddela detta. Ser dock inte fram emot telefonkön.. :/

Vi härjade på hela dagen och gav oss inte förrän närmare halv tio. Efter att vi städat ihop satte vi oss i bilen och tutade hemåt. Snacka om att vi fick mycket gjort den dagen!

- the one and only!

Synpunkter:

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0