Morgontrötta Zlatan!

2009-02-11 - 19:51:07
Kategori: Zlatan

I morse skulle André, i samband med att han hämtade tidningen i brevlådan, släppa ut Zlatan för en snabbkissning i rondellen, innan han åkte till jobbet. Men DET ville INTE Zlatan. Han är morgontrött, så hälften vore nog! André lockade på honom flera gånger, och till slut pallrade han sig ut genom dörren. Men där tog det stopp. Han satte sig på bron och tittade slumrigt, med väldigt smala ögon, på André. André ropade på honom ytterligare, och när han såg att Zlatan sakta men säkert började röra sig mot rondellen, fortsatte han med "projekt: hämta morgontidningen". Nästa gång han vände sig om, satt Zlatan återigen på bron. Han ville INTE ut, alltså. André öppnade dörren och Zlatan rusade in och kurade ihop sig som en liten fjällräv i sin korg. Snacka om morgontrött! :]



Dagen har annars inte bjudit på något speciellt. En morgonpromenad men min älskade Zlatan, ett eftermiddagspass på DHL och oxpytt till middag. Nu är det slappardags, känner mig jättetrött. Måste samla krafter innan kvällspromenaden med Zlatan!

Kram från Sara

Synpunkter:
Therese

Okej. Jo förstår om det kan vara skönt med halvdag. Jo jajemen vi har börjat med köket. For till coop bygg i måndags. Tisdag började vi och igår blev vi som klara med grovarbetet, nu återstår det bara att koppla in vattnet igen och sätta fast bänkskivorna, sen är det bara kakling kvar. Det blir det på söndag eller måndag. :) Så det blir väl klart till veckan hoppas jag :) Annars är allt bra med oss, ska vara hundvakt v.9 - v.10. Så då blir det full rulle här. :) Själv då? Nån ledig dag?

2009-02-12 @ 10:40:38
URL: http://tohlund.blogg.se/
Linda

jag och per pratade om att vi kanske ska dra ihop ett gäng och fara och grilla med skotrarna antingen lördag eller söndag om det är fint väder. häng gärna på! :)

2009-02-12 @ 12:04:00
URL: http://lindta.blogg.se/

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0