Lördag & söndag

2009-04-19 - 22:06:19
Kategori: Zlatan
Lördag var en lugn och skön dag, ingen stress. Vi satt i soffan och slappade en bit in på eftermiddagen. Men så kom raketen i häcken tillbaka, och jag lade i högsta växeln. Började med att duscha Zlatan, som inte fått sig en uppfräschning sedan urminnes tider - åtminstone sedan i julas. Men nu var det dags! Och så fin han blev, alldeles fluffig! Nu luktar han supergott också :] För att torka honom drog vi ut på en löparrunda. Det kändes inte lika tungt i kroppen den här gången, men ändå inte bra. Det är verkligen dags att ta tag i den alltför frånvarande konditionen! Men Zlatan var då nöjd. Dock blev han inte helt torr, han har ju rätt mycket päls, den rackaren!

Mister tittar vädjande.. Han är inte nöjd! Zlatan vädjar med sina vackraste hundögon.. :]
Sötnos!

Dagen till ära tog vi bilen in till stan för att äta middag Pentryt. André åt en plankstek och som vanligt beställde jag in stekt biff med bambuskott och champinjoner. Och vi blev verkligen proppmätta. Så mätta att vi var tvungna att sitta kvar en bra stund efter att vi ätit upp. Annars hade jag garanterat lagt en pizza! Innan vi åkte hem, svängde vi förbi mamma och pappa en sväng för att kolla läget med de nyligen hemkomna Abiskoresenärerna. De verkade vara vid gott mod! :]
 
När vi kom hem gick vi en sväng med Zlatan, och avrundade hos Per och Linda, där Per och Emma också parkerat sig för kvällen. Vi satt utomhus(!) vid elden, och surrade och mös på. Där blev vi hela kvällen. Det var mysigt, fram tills det blev för kallt. Då gick vi hem! Zlatan var lite kall. Så efter att vi torkat honom ordentligt, bäddade vi ner honom under en filt. Där somnade han!

Mysig eld Inbäddad lirare!

Idag har vi varit och tittat på ett nytt hus. Mer än så säger jag inte ;] När vi åkte därifrån, svängde vi förbi Annelund och köpte vi en hundgrind för baggageluckan till 745:an. Nu kan vi ha med Zlatan i bilen, och till och med ha öppet utan att det finns risk för att han smiter. Vi är SUPERNÖJDA!

Zlatans nya grind till bilen

Nu ska jag umgås med min kärlek, innan natten står för dörren...


- the one and only!

Synpunkter:
Stina och Eric

Ne ibland skulle man vilja stanna tiden och bara få njuta men tyvärr får man ju inte välja :)



Vad gör du under veckan då? är de jobb som gäller?

Haft en bra helg? =) kramar

2009-04-20 @ 10:09:46
URL: http://stinarisberg.blogg.se/
Hanna

Ja det tycker jag verkligen, börjar ju som nästan dra ihop sig till att man kan grilla och sitta ute och mysa på en altan snart :) kanske inte än, men snart :P



Oj va ja blev nyfiken på hus-funderationerna ;) hehe



Är allt bra annars? kramar!

2009-04-20 @ 16:07:11
URL: http://hannaaldrin.blogg.se/
Therese

Ett nytt hus? Det var det värsta. Nu blev jag minsann nyfiken :) Tell me more! Syns på torsdag. Adjöken! :)

2009-04-20 @ 18:49:32
URL: http://tohlund.blogg.se/

Lämna gärna din synpunkt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0